دانشمندان «تنبل» کهکشانها را پیدا کردند!

ستارهشناسان دانشگاه سیدنی نوع کاملا جدیدی از یک ستاره نوترونی را پیدا کردهاند که به آهستگی یک تنبل حرکت میکند.
از آنجایی که اخترشناسان هرگز با تپ اخترهایی که به آرامی میچرخند مواجه نشدهاند، کارشناسان برای درک علت این پدیده آسمانی تلاش کردند. برخی از مطالعات نشان میدهد که نوع ستاره ممکن است نقش داشته باشد. لی خاطرنشان کرد که تمام به اصطلاح گذرهای رادیویی طولانی مدت دارای ویژگیهای ضربانی مشخصی هستند که طبقهبندی آنها را با هم دشوار میکند.
لی توضیح داد: ما نمیدانیم که آیا آنها متعلق به یک خانواده هستند یا اینکه آنها انواع مختلفی از اجرام با مکانیسمهای مختلف هستند.
تحقیقی که به تازگی در مجله نیچر منتشر شده است، فرضیههایی را در این مرحله ارائه میدهد.
آیا ستارههای تنبل دیگری نیز وجود دارند؟
به احتمال زیاد، ASKAP J۱۸۳۹-۰۷۵ یک ستاره نوترونی ایزوله یا یک مغناطیس است. با این حال، این ستاره جدید هیچ ویژگی معمولی از خانواده شناخته شده تپ اخترها را نشان نمیدهد. به لطف پیشرفتهای فناوری در حوزهی تلسکوپها در سالهای اخیر، این تپاخترهای عجیب و غریب شناسایی شدهاند.
ستارهشناسان پیشبینی میکنند که تعداد بیشتری از این «تنبلها» در فضا هستند که هنوز قادر به ارسال امواج رادیویی نیستند. یک تلسکوپ کاملا جدید که قرار است امسال پرتاب شود، به دانشمندان کمک میکند تا آسمانها را عمیقتر در جستجوی این موجودات منحصر به فرد کاوش کنند، که میتواند درک ارزشمندی در مورد عملکرد فیزیکی و قابلیتهای ستارگان ارائه دهد.