ما امنيت و آرامش نداريم! مهاجران فصلی كانادا برای هميشه از آمريكا نقل مكان میكنند

کاناداییها از آوریل ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴، ۶ میلیارد دلار در املاک آمریکا هزینه کردهاند، اما کاهش سفر کانادایی ها به آمریکا روبه است.
عصر کانادا – تعداد مهاجران فصلی کانادایی که قصد دارند خانههای دوم خود را در فلوریدا و آریزونا به فروش برسانند، در بهار امسال به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. این تغییرات عمدتاً به دلیل سردی ناگهانی روابط بین کانادا و آمریکا و همچنین تغییرات در شرایط اقتصادی و سیاسی دو کشور اتفاق افتاده است. بسیاری از این افراد، که معمولاً در این ایالتهای آفتابی زمستانهای سرد کانادا را سپری میکنند، حالا تصمیم گرفتهاند ملکهای خود را کنار بگذارند. همچنین به دلیل تنشهای تجاری و تحولات اخیر، ترجیح دادهاند که از این بازار خارج شوند. این تحولات نشاندهنده تأثیرات مستقیم سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا و سیاستهای تجاری آن کشور بر تصمیمات اقتصادی کاناداییها است.
تاثیرات تهدیدات تجاری بر مهاجران فصلی کانادایی
پیش از این، فلوریدا و آریزونا مقصد اصلی مهاجران فصلی کانادایی بودند که به دنبال خانههای دوم در این ایالتهای آفتابی میگشتند. اما اکنون، بهخاطر تهدیدات تجاری و سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا، بسیاری از آنها ترجیح میدهند از خرید و فروش املاک در ایالات متحده فاصله بگیرند. این تغییر رفتار میتواند تاثیرات قابلتوجهی بر بازار املاک آمریکا، بهویژه در مناطق محبوب کاناداییها داشته باشد.
کاهش قیمت املاک در ایالاتی با آب و هوای گرم
آژانسهای املاک و مستغلات گزارش میدهند که تعداد کاناداییهایی که املاک خود را در آمریکا میفروشند، افزایش یافته است. این مسئله موجب کاهش قیمت املاک در ایالتهایی مانند فلوریدا و آریزونا شده است، که مدتهاست مقصد بازنشستگان و گردشگران کانادایی بودهاند. بسیاری از این افراد، اکنون به دلیل تغییرات سیاسی و اقتصادی همچنین سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا، دیگر احساس اطمینان نمیکنند و تصمیم به فروش املاک خود گرفتهاند.
سرمایهگذاری کاناداییها در املاک آمریکا
براساس دادههای انجمن ملی مشاوران املاک، کاناداییها از آوریل ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴، بیش از هر ملیت دیگری، نزدیک به ۶ میلیارد دلار در املاک آمریکا هزینه کردهاند که ۱۳ درصد از کل معاملات خارجی را تشکیل میدهد. تقریبا نیمی از خانههای خریداریشده توسط کاناداییها برای مقاصد تعطیلات بوده و ایالتهای فلوریدا، آریزونا و هاوایی در رتبههای اول قرار دارند. این تغییرات میتواند به طور مستقیم به کاهش سرمایهگذاریها در این مناطق منجر شود. همچنین تاثیراتی ملموس بر بازار املاک آمریکا داشته باشد.
خشم مهاجران کانادایی از تعرفهها و تاثیر آن بر بازار املاک آمریکا
هفته گذشته، «تریسی» و «دیل مک مولن» خانه تعطیلات خود را در باکی، آریزونا فروختند، ملکی که به مدت پنج سال مالک آن بودند. این ساکنان آلبرتا که معمولاً چهار تا پنج ماه از سال را در آریزونا میگذراندند، اعلام کردند که قصد بازگشت به آمریکا ندارند. دیل در صحبتهای خود اشاره کرد که پس از روی کار آمدن دولت ترامپ، آنها تصمیم به فروش خانه گرفتند. او اظهار داشت: «زمان رفتن فرا رسیده بود. احساس میکردیم نمیتوانیم به کارهایی که او برای کشورمان انجام میدهد اعتماد کنیم. ما دیگر احساس امنیت نمیکردیم.»
تأثیر سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا بر صادرات کانادا
کاناداییها از اقدامات و سخنان دولت ترامپ که تعرفههای تجاری سنگینی را بر همسایه شمالی خود وضع کرده و اقتصاد وابسته به صادرات کانادا را تهدید میکند، احساس خشم و نارضایتی دارند. سخنان ترامپ مبنی بر اینکه کانادا باید به ایالت آمریکا تبدیل شود و اشارههای تحقیرآمیز او به جاستین ترودو، نخستوزیر سابق کانادا به عنوان «فرماندار»، کاناداییها را آزار داده و غرور ملی آنها را جریحهدار کرده است. این تغییرات، کاناداییها را به تحریم کالاهای آمریکایی و لغو سفر به ایالات متحده واداشته است.
کاهش سفر کانادایی ها به آمریکا و تاثیر آن بر املاک
براساس آمار کانادا، پروازهای رفت و برگشت کاناداییها از ایالات متحده در ماه مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳.۵ درصد کاهش یافته است. سفرهای رفت و برگشت با اتومبیل نیز حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. کاهش سفر کانادایی ها به آمریکا نشاندهنده اثرات منفی تعرفههای تجاری و سیاستهای سختگیرانه ترامپ است که بر روابط تجاری بین دو کشور تاثیر گذاشته است.
کاهش تقاضا در بازار املاک آریزونا و فلوریدا
بازار املاک و مستغلات در ایالات متحده به ویژه در ایالتهای آفتابی مانند آریزونا و فلوریدا که مقصد محبوب بسیاری از مهاجران فصلی کانادایی بوده، با کاهش تقاضا مواجه شده است. «لاری لاوین»، یک دلال املاک در آریزونا، به رویترز گفت که اکنون ۱۸ لیست از خانههای کاناداییها برای فروش در اختیار دارد. در حالی که در هر فصل معمولاً دو تا چهار لیست داشت. وی افزود که ناهماهنگیهای تجاری و ضعف دلار کانادا نیز به این مسئله دامن زدهاند. این شرایط باعث شده که بسیاری از کاناداییها از خرید یا نگهداری املاک در آمریکا منصرف شوند.
سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا
از ابتدای ماه جاری میلادی، دولت ترامپ تمام خارجیها ۱۴ ساله یا بالاتر را ملزم به ثبت اثر انگشت در صورت باقی ماندن بیش از ۳۰ روز در ایالات متحده کرده است. پیش از این، کاناداییها میتوانستند تا شش ماه بدون ویزا به این کشور سفر کنند. این تغییرات موجب احساس تبعیض و نارضایتی در میان کاناداییها شده است که پیش از این به راحتی به آمریکا سفر میکردند.
تأثیر بحران سیاسی بر بازار املاک فلوریدا
بازار مسکن فلوریدا که برای دههها به هجوم سالانه مهاجران فصلی کانادایی وابسته بوده، اکنون در حال تجربه بحران است. «ارمنگارد جبیر»، مدیر تحقیقات اقتصادی در موسسه تحلیلی مودی، توضیح میدهد که این بازار به دلیل تحولات سیاسی و سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا در حال آشفته شدن است. بسیاری از کاناداییها اکنون به دلیل افزایش هزینههای نگهداری املاک و نگرانیهای آب و هوایی، تصمیم به فروش املاک خود گرفتهاند.
واکنش مهاجران فصلی به سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا
«کن اوبرایان»، مالک املاک ساحلی در جنوب غربی فلوریدا که حدود ۲۰ سال است در کمک به کاناداییها برای خرید املاک در فلوریدا تخصص دارد، میگوید که اکنون با مشکلات سیاسی و اقتصادی مواجه است. بسیاری از کاناداییها به دلیل نگرانی از آینده بازار املاک آمریکا و تغییرات در نرخ ارز، تصمیم به فروش خانههای خود گرفتهاند.
در نهایت، تغییرات اخیر در سیاستهای تجاری و سیاست های سخت گیرانه مرزی آمریکا باعث شدهاند که بسیاری از کاناداییها از خرید و فروش املاک در آمریکا خودداری کنند. این روند میتواند به کاهش تقاضا و افت قیمتها در بازار املاک آمریکا منجر شود. شرایط فعلی نیز نشاندهنده آن است که روابط تجاری و سیاسی میان کانادا و آمریکا همچنان میتواند تأثیرات گستردهای بر اقتصاد و بازار املاک ایالات متحده داشته باشد.