این قورباغه با تغییر رنگش دانشمندان را متحیر کرد

برای اولین بار در جهان یک دوزیست رنگ سبز معمول خود را به رنگ آبی روشن تغییر داده است. این اتفاق دانشمندان را متحیر کرده و آنها بعید میدانند که دوباره شاهد چنین پدیدهای باشند.
جیک بارکر، اکولوژیست میدانی میگوید: وقتی برای اولین بار آن را دیدیم، بعد از تاریکی بود، روی نیمکتی در کارگاه نزدیک مرکز تحقیقاتمان نشسته بودیم. خیلی هیجان انگیز بود. قورباغههای درختی دلاور در حال حاضر تماشایی هستند، اما دیدن یک قورباغه آبی اتفاقی است که یک بار در عمرتان رخ میدهد.
رنگ آبی روشن نه از طریق انتخاب بلکه یک جهش ژنتیکی فوقالعاده نادر است که رنگدانههای زرد را مسدود میکند. برای قورباغه درختی که تا ۱۲ سانتی متر رشد میکند، استتار برای جلوگیری از شکار بسیار مهم است، بنابراین این باید یک نقص تکاملی باشد.
با این حال، دانشمندان بر این باورند که این قورباغه چند ساله است، به این معنی که با وجود آشکار بودنش در برابر شکارچی، تاکنون موفق شده است دوام بیاورد. این قورباغه آبی همچنین میتواند به عنوان هشداری برای شکارچیان عمل کند و نشاندهنده ترکیبات سمی روی پوست آنها باشد، مانند قورباغههای سمی دارت که یک سیستم دفاعی بصری که به عنوان رنگ هشدار شناخته میشود، دارند.
بارکر میگوید: قورباغه درختی دلاور یکی از بومیهای شمال غربی است که ما مرتبا در اینجا با آن برخورد میکنیم. آنها در هیچ جای دیگری یافت نمیشوند.